Altijd iets te beleven

LEKKER SPELEN
Wist je dat er twee speelpleintjes op Transfo zijn ? Grotere kinderen leven zich uit op het speelplein aan de ingang, de kleintjes spelen lekker veilig naast de duiktank terwijl de ouders, met een wakend oog, verpozen aan de zomerbar waar je ook een Kubbs-spel kan ontlenen.

Speelplein

ZALIG RELAXEN OP HET ZOMERTERRAS BIJ TRANSFO DUIKTANK
Geniet van de groene omgeving en de imposante aanblik van de duiktank op het zomerterras. Spring binnen in de zomerbar  en vraag naar jouw deelnemingsformulier voor de fotozoektocht. Er zijn mooie prijzen te winnen.  Wij wachten op jullie !


Check de openingsuren van het zomerterras op Facebook. 

zomerterras
Zomerterras 50Bar

 

academie
www.academiezwevegem.be

 

KUNST KIJKEN 
Ontdek de werken van de leerlingen van de Kunstacademie aan de sokkel van de Koeltoren en in de grote ramen van het nieuw Transfogebouw.

Of maak een idyllische fietstocht en bewonder de installaties van het gratis kunstenparcours Contrei Live, te beginnen bij Top-down Bottom-up van Adrien Tirtiaux. Huur een fiets via Contrei Live.be en haal hem op aan het infopunt van Transfo. 
 

AVONTUURLIJK SPORTEN EN DENKEN
Leef je uit op het aquaparcours of vaar in een kajak op het Kanaal.
Of verken de duiktank van 15m diep tijdens een snorkel- of duikinitiatie.
Zoek je kuitenbijters dan huur je een mountainbike. 
Reserveer jouw materiaal en/of sessie. 

Eerder een intellectueel type ? De escape room van Plong daagt je uit !


 

avontuurlijk sporten
www.oenanthe.be
www.plong.be 

 

Vanaf 24 juni tot 30 augustus kunnen er kajaks gehuurd worden voor een tochtje op het Kanaal.  Behalve op maandag kan je elke namiddag aan de zomerbar Transfo  terecht voor een dubbele of enkele kajak . De prijs bedraagt 5€/p.  Er dient steeds een volwassenen aanwezig te zijn voor het ondertekenen van het reglement en de kinderen onder de 12 jaar dienen op het water begeleid te zijn door een volwassene. Om zeker te zijn van jouw plaats kan je best de kajaks 48 uur op voorhand aanvragen via deze link
kajak
Reserveer hier jouw kajak.

 

Glamping
www.campingtransfo.be

 

ZALIG RELAXEN EN OVERNACHTEN 
Vlei je neer in de zomerbar bij de duiktank en geniet van een tropische cocktail, een frisse pint, een tintelend circusbier en een hartige snack. Het wordt zeker laat… boek tijdig je overnachting op Camping Transfo en laat je verrassen door hoogstaande culinaire verwennerijen uit Zwevegem.

 

 

 

Corona

www.info-coronavirus.be

BELANGRIJK

Bij elk initiatief en evenement houden wij ons strikt aan de Corona-maatregelen. Als blijkt dat bepaalde zaken niet of anders doorgaan, durven wij op uw begrip hopen.