Evenementen

Transfo is uiteraard ook een belangrijke evenementenlocatie. De Machinezaal is een uniek decor voor elk groot feest, de Pompenzaal biedt een creatieve waaier aan inrichtingsmogelijkheden en de Polyvalente zaal is bijzonder goed uitgerust  voor fuiven. Alle zalen kunnen zowel privé als zakelijk gebruikt worden. Bekijk de fotogalerij voor een overzicht van de mogeljikheden met de zalen. Deze video getuigt van een creatieve invulling van de Machinezaal.

Je kan ook de volledige site, buitenruimte en zalen, voor een familiedag inpalmen. Transfo vormt immers de uitgelezen locatie voor een familie- en of personeelsfeest: veel ruimte met mogelijkheden om ontdekken en te leren, een unieke erfgoedcontext, een dynamische beleving, een gedegen logistieke ondersteuning en een brede waaier aan partners om mee samen te werken zoals de escape rooms, de camping, de duiktank, de klimmuur, het touwenparcours, ... ​​

Klik hier om het reservatieformulier in te vullen. 

Hier vind je het overzicht van alle zalen. Om de tarieven te kennen, vul je het reservatieformulier (link hierboven) in.