Hoogtepunten in augustus

 

Ik zomer West-VlaamsDankzij de Provincie  West-Vlaanderen beleef je deze zomer grappige, ontroerende, hilarische en verbazende tijden op Transfo. Voor elk van deze evenementen moet er vooraf worden ingeschreven en betaald. 

Dankzij de gemeente Zwevegem verwelkomt Transfo elke vrijdagavond in augustus subliem Vlaams zangtalent op de LIVE IS LIFE-concerten. Het zomerterras aan de duiktank wordt "the place to be" voor een uitzonderlijke muzikale beleving, plezier met de vrienden en een hoppig circusbiertje. Hier vind je het programma en de inschrijvingslink. 

Zwevegem

Vanzelfsprekend worden bij deze evenementen  alle Corona-maatregelen in acht genomen. 

Kabaal langs het Kanaal
zaterdag 8 augustus om 13u15 en 14u45

Spring een uurtje in de kajak op het kanaal en laat je niet alleen door de stroming, maar ook  door enkele verrassende acts  aan de oeverzijde meeslepen!  In samenwerking met Transfo Labo en kajakverhuur via Oenanthe.
Aanmelden 13u15, start 14u - 15u
Aanmelden 14u45, start 15u30 - 16u30

Inschrijven is verplicht, en kan via deze link.

Erfgoodies
woensdag 12 augustus om 14u tot 15u30 en om 15u30 tot 17u

Een gids neemt je mee op sleeptouw doorheen de voormalige elektriciteitscentrale. Onderweg kan je genieten van enkele voorstellingen. Een spectaculaire duo-acrobatie act over de zoektocht naar balans wanneer alles lijkt te verglijden. Vallen en weer opstaan, op je eigen benen staan of op die van de ander, kunnen rekenen op de ander. Of wat dacht je van een speels duel: klassiek messenwerpen in een modern jasje. Er wordt hoogstaand gejongleerd met messen door een absurd kibbelend duo...

Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 7 euro; Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen betalen 12 euro. De inschrijving is pas definitief na betaling.

Schrijf je hier in voor Erfgoodies!

In samenwerking met Transfo Labo. 

Bak'n Fiets
zaterdag 15 augustus om 14u en 16u

foto gillende keukenprins De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en   drummen tegelijk…een eitje! In deze fysieke voorstelling die het midden houdt tussen theater, circus en een rockconcert,   draait het allemaal om het bakken van één pannenkoek. Rondvliegende ingrediënten, verse beukende muziek, een     vlijmscherp koksmes als stuwer in een intieme ode en uiteindelijk na een storm van zevenentwintig-en-een-halve minuut is ‘ie’   daar; De Pannenkoek.

  Er worden twee voorstellingen gegeven. De voorstelling duurt telkens een half uur. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 4     euro. Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen betalen 8 euro. De inschrijving is pas definitief na betaling.

 Schrijf je hier in voor Transfo's Bak'n Fiets!

 In samenwerking met De Gillende Keukenprins.

Chiringuito Picknick
zaterdag 22 augustus om 12u en om 18u bij de duiktank

Twee barmannen openen feestelijk Chiringuito Picknick! Alles staat op punt voor een geslaagde openingsplechtigheid. Het programma zit vol, de gasten zijn reeds aanwezig en de champagne staat koud. Ondanks de onberispellijke voorbereiding schuilt een ongeluk altijd in een klein hoekje... Een aandoenlijk duo die de meubels probeert te redden in apocalyptische mix van jonglerie catastrophique, comédie physique en feux d'artifices...
Breng zelf je picknick en picknick-deken mee. Gezinnetjes kunnen picknicken op veilige afstand op het gras en genieten van de voorstelling. 
In samenwerking met Transfo Labo en Zomerterras aan de duiktank
Deze voorstelling wordt u aangeboden door Oenanthe

Chinese Palen Acrobatie
zaterdag 29 augustus om 15u

Het artistiek platform Transfo Labo laat jou ijzingwekende momenten beleven bij het zien van deze halsbrekende toeren. Wie durft er blijven kijken ? Kom naar het zomerterras aan de duiktank voor een unieke ervaring. 
Deze voorstelling wordt u aangeboden door Oenanthe