Hoogtepunten in juli

 

Ik zomer West-VlaamsDank zij de Provincie West-Vlaanderen beleef je deze zomer grappige, ontroerende, hilarische en verbazende tijden op Transfo. Voor elk van deze evenementen moet er vooraf worden ingeschreven en betaald. Vanzelfsprekend worden bij deze evenementen alle Corona-maatregelen in acht genomen. Het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.

US try-out om 19u
zaterdag 25/07/2020 

Ontdek de formidabele kunsten van het artistiek platform Transfo Labo, onze artiesten in residence, tijdens deze beklijvende try-out voorstelling op het zomerterras bij de duiktank. Ambiance  gegarandeerd !

Deelname is gratis maar vooraf inschrijven via deze link is vereist !

Transfo Drive-in Theater 
vrijdag 31/07/2020 om 19u30  tot 20u30 

De broers Decuyper gaan elkaar te lijf in een hilarische circusvoorstelling vol zelfverzonnen sporten, gemodereerd en becommentarieerd door Vlaanderens vuilstgebekste presentator. 50 minuten pure Belgische kwaliteit. 

Deze voorstelling kost 10 euro per persoon. Je schrijft in per wagen en geeft aan met hoeveel personen je komt. Bij aankomst in Transfo, volg je nauwgezet de richtlijnen van de stewards.

Schrijf je hier in voor deze dolkomische voorstelling!

Cinema Under The Trees-festival
vrijdag 31/07/2020 om 20u30 tot 22u

affiche biggest little farm  Kom een avondje genieten van een mooie buitenfilmvertoning: een film over de natuur, in de natuur! Op het programma: The    Biggest Little Farm!

  “The Biggest Little Farm” volgt twee dromers en hun geliefde hond wanneer ze een keuze maken die hen hun klein     appartement in L.A. doet verlaten. Ze trekken naar het platteland om een van de meest markante boerderijen in zijn soort te       bouwen in volledige co-existentie met de natuur. De film beschrijft hun bijna tien jaar durende poging om de utopie te creëren   die ze nastreven. Ze planten 10.000 bomen, telen honderden gewassen en houden allerlei soorten dieren - waaronder een   onvergetelijk varken genaamd Emma en haar beste vriend, de haan Greasy.

  De filmavond is gratis, maar inschrijven is verplicht!

  Zin in meer? Combineer je bezoek met de Transfo drive-in circusvoorstelling diezelfde avond! 

  De film kadert binnen het Cinema Under The Trees Filmfestival; 6 films in De Gavers, Bergelen en Transfo. Lees er alles over op de facebookpagina's van de locaties.