B van Business

Ter gelegenheid van Transfo Zomert 2020 is er een bijzonder aanbod van avontuurlijk sporten. Ontdek het volledige Transfo Zomert programma, klik op de knop rechts boven of vlooi de kalender erop na.

De voormalige elektriciteitscentrale, op de site Transfo in Zwevegem, in eigendom van de gemeente Zwevegem wordt nieuw leven ingeblazen. Er komt ruimte om er te wonen in een unieke omgeving.

'Nieuw Transfo' moet op termijn ook plaats bieden aan jonge creatieve ondernemers die op zoek zijn naar een unieke kantoorruimte of werkplek.

WONEN OP TRANSFO

Er staan twee grote woonprojecten op stapel. Er worden 44 woningen gerealiseerd via een samenwerking tussen een private ontwikkelaar en de gemeente Zwevegem. Naast het project van de private partner zal ook de sociale huisvestingsmaatschappij Eigen Haard 24 sociale huur- en koopwoningen realiseren. 

Wonen en Werken op Transfo

WERKEN OP TRANSFO

In opdracht van de gemeente staat Leiedal in voor casco herinrichting van de vijf verdiepingen in dit historische pand alsook de vernieuwde buitenaanleg en finaal de verkoop en beheer van de gemeenschappelijke delen. 

Werkplek