Leren

Logo Empower Binnen het onderdeel Energie(educatie) voert de provincie het project Empower 2.0 uit. Met Empower2.0 willen de partners   verschillende opslagtechnieken installeren. Door het experimenteren met energieproductie, -afname, -opslag en -distributie,   willen we aan de buitenwereld tonen dat actief participeren op de energiemarkt de nieuwe toekomstige rol wordt van de   voormalige passieve energieverbruiker. In dit proces worden de ervaringen, obstakels, processen, successen en minder grote   successen opgevangen en ontsloten aan een breed publiek. Empower2.0 wil hiermee de mensen prikkelen en aanzetten om   energiebewust, de eerste stappen te zetten op de energiemarkt.
 

Alle informatie over de projecten vind je terug op de website van Empower2.0

 

Smart Energy in Flanders 

Uitgelezen lectuur voor organisaties actief in de wervelende energiesector. Vind de ideale biotoop voor jouw conferentie. Leer meer over de visie van energie experten. Ontdek unieke conferentiemogelijkheden in de wereld. Klik HIER voor alle informatie en download je gratis e-book !


Energieproject Re/Sourced

Begrijp hoe deze majesteuze elektriciteitscentrale vroeger stroom leverde. Verwerf inzicht in de mogelijkheden van duurzame energie. Het energieproject Re/Sourced maakt van Transfo een immense testsite voor duurzame energie.
Lees er hier alles over. 


Educatieve leerpakketten

Maak kennis met de rijke fauna en flora op de site. Hieronder leer je alvast hoe jij jouw kennis slim bijspijkert.
De Provincie West-Vlaanderen biedt heel wat educatieve leerpakketten aan. Geïnteresseerd ? Mail dan naar Stijn Vandamme

 

 

Maak gebruik van alle leerkansen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over alle opportuniteiten. 

Logo

Wij houden jou op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op Transfo Zwevegem. Maak slim gebruik van het aanbod en beleef alle mooie momenten met ons mee.

 
 
*