Meetings, Incentives, Congresses, Events... MICE

Transfo Zwevegem is een onontdekte parel binnen de Belgische evenementenlocaties, met een unieke architecturale uitstraling. Deze locatie biedt een aantal belangrijke troeven:

- een fantastische industriële look&feel, met respect gerenoveerd,
- ligt vlakbij de E17 (Kortrijk) en
- over een ruime parking.

Binnen het evenementencomplex zijn tal van zalen te huur waardoor heel wat opstellingen mogelijk zijn, volgens de noodzaak van het evenement.
Vooral de Machinezaal vormt een bijzonder exclusief decor waar tal van creatieve invullingen mogelijk zijn. Met deze video van B-Events uit Doornik krijg je daar een mooi zicht op. Mail naar Paulette Loosveldt om de mogelijkheden te bespreken, zij heeft jarenlange ervaring met de site en kent alle mogelijkheden van de verschillende zalen. Je kan haar bereiken via 0473 28 25 24

Transfo Zwevegem is de  perfecte locatie voor een onvergetelijk huwelijksfeest, een wervelende familiedag, een leerrijk netwerkevenement of een stijlvol bedrijfsevent. Ontdek hier een fotogalerij. 
 

Evenementenkantoor ComEmotion en evenementencomplex Transfo slaan de handen in elkaar

Transfo Zwevegem is een casco eventlocatie. Dankzij de vrijblijvende samenwerking met evenementenkantoor ComEmotion kan je vanaf nu zonder zorgen jouw evenement organiseren binnen Transfo.

ComEmotion is een creatief evenementenkantoor uit Zwevegem met een transparante en no-nonsens aanpak. Dankzij ComEmotion is jouw evenement perfect afgestemd op jouw doelstellingen en krijgt het evenement de look&feel met de passende uitstraling. ComEmotion ontzorgt en neemt de praktische en conceptuele organisatie van jouw evenement op zich. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een bedrijfsevenement, een netwerkreceptie, een seminar of een familiedag: je kan altijd op de creatieve expertise van Comemotion rekenen. 

Zo organiseert Comemotion, bijvoorbeeld, jouw fantastische familiedag.
Wat heb je hiervoor nodig ? 

  • Een uniek domein: check
  • Een domein waar je zaken kan ontdekken en leren: check
  • Een domein met reeds aanwezige logistieke faciliteiten: elektriciteit, overdekte locaties, parking,…: check
  • De juiste partijen om mee samen te werken: Transfo Zwevegem, ComEmotion, Oenanthe, Plong Escape Rooms,…

Contacteer ComEmotion voor een familiedagconcept volledig op maat. Mogelijk van 20 tot 2000 personen.

Bekijk dit filmpje van een mooie familiedag met de aanpak van Comemotion. 

Contacteer Dieter Verhaeghe (0474 55 41 75) voor alle informatie omtrent de services van ComEmotion (www.comemotion.be) voor de brede waaier van evenementen die mogelijk zijn op de Transfosite.