A van AVONTUUR

Transfo is avontuur. Verborgen tussen de oude leidingen, grote schouwen en de betonnen watertoren kan je unieke kicks beleven. Een spannende deathride, een parcours van verschillende touwenbruggen, een hindernissenparcours boven het water, een sprong van de 7-meter hoge pamperpaal of lasershoot,... Of beleef ijzingwekkende momenten in de escape room. Het is slechts een greep uit het avontuurlijke aanbod op Transfo.

AVONTURENSPORT

Oenanthe organiseert op Transfo voor jou een avontuurlijke schoolsport-, kennismakingsdag of teambuilding. Hun ervaring en jouw inbreng maken dat de sportactiviteit een onvergetelijk succes wordt voor iedereen.

Oenanthe
www.oenanthe.be
+32 497 83 80 54
info@oenanthe.be

 

Transfo

DUIKEN

Op zoek naar iets onvergetelijks, iets unieks? Dan is een initiatie snorkelen of duiken zeker iets voor jou. Ben je een ervaren duiker? Ontdek dan meteen onze yellow submarine en Atlantis.

Duiktank
www.duiktank.be
+32 479 76 14 16
info@duiktank.be

Transfo Duiktank

SPELEN

Transfo heeft heel wat verborgen tuinkamers. Eén van deze unieke plekjes werd omgetoverd tot een fijne speeltuin waar kinderen zich rot kunnen amuseren. De speeltuin is altijd toegankelijk.

Speeltuin op Transfo

TRANSFO OUTDOOR

Gratis kicks voor jong en oud met oa: lasershooting, speleobox, boogschieten, initiatie duiken, springkastelen, touwenparcours, klimmuur, aquaparcours, sky shooter.

Deze namiddag gaat telkens door tijdens het laatste weekend van juni en is gratis!

transfo outdoor affiche

ESCAPEROOM DE PLONG

Beleef de rijke geschiedenis van Transfo in een spannende escape game!
PLONG biedt twee unieke escape games "Het Werkhuis" en "Transforest" aan in het oude werkhuis van de elektriekers. Ga jij de uitdaging aan?

Breinbrouwerij
www.escapeplong.be - 0499 45 88 63
escape_plong@breinbrouwerij.com

Plong logo

CAMPING TRANSFO

Zorgeloos kamperen omgeven door groen in het kader van industrieel erfgoed. Zorgeloos genieten van rust en eenvoud in prachtig gerenoveerde caravans en een unieke lodgetent. Zorgeloos ontdekken van wat Zwevegem te bieden heeft dankzij onze exclusieve deals, zowel op culinair vlak als om er een avontuurlijke dag van te maken. Open vanaf 8 juni (fingers crossed!) tot en met 30 september. Boek nu al voor de zomer, geniet van gratis corona-annulatie!
 

Camping Transfo
www.campingtransfo.be.  - 0495 600 111
info@campingtransfo.be

logo camping transfo

TRANSFO CLIMBING

Meer info volgt

Logo transfo climbing

IDEEËN?

Jeukt het bij jou ook om een activiteit op een unieke site te ontplooien? Heb je een voorstel om dit rijke aanbod aan avontuur te vervolmaken?
Laat het ons weten via info@transfozwevegem.be!