Beleven

Elke dag iets te beleven op Transfo: kom kijken naar Transfo Verlicht !
Vanaf 4 december tot en met 31 januari kan je elke avond van 17u tot 23u de lichtinstallaties bewonderen. Zoek het letterwoord en win een mooie prijs. Of boek een Transfo Circuit bij Oenanthe. Kijk snel op deze pagina voor alle informatie. 
 

 

 

De erfgoedsite Transfo biedt voor elk wat wils. Kom wandelen en ontdek het historisch erfgoed. De kinderen spelen naar hartelust op het groot speelplein aan de ingang. De kleintjes vinden meer hun gading op het kleine speelplein aan de duiktank. 

De exploitanten van Transfo werken zich uit de naad om alle bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of het nu gaat om een plons in de duiktank, een adembenemende death ride vanaf de watertoren, een spannende lasershoot, een klim in het hoogtouwenparcours, een zalige kajaktocht, een beklijvende escape room ervaring, een glamping vol verrassingen... noem maar op. 

Transfo is uiteraard ook een belangrijke evenementenlocatie. De Machinezaal is een uniek decor voor elk groot feest, de Pompenzaal biedt een creatieve waaier aan inrichtingsmogelijkheden en de Polyvalente zaal is bijzonder goed uitgerust. Alle zalen kunnen zowel privé als zakelijk gebruikt worden.

Je kan ook de volledige site, buitenruimte en zalen, voor een familiedag inpalmen. Transfo vormt immers de uitgelezen locatie voor een familie- en of personeelsfeest: veel ruimte met mogelijkheden om ontdekken en te leren, een unieke erfgoedcontext, een dynamische beleving, een gedegen logistieke ondersteuning en een brede waaier aan partners om mee samen te werken zoals de escape rooms, de camping, de duiktank, de klimmuur, het touwenparcours, ... ​​

Wil je hierover meer informatie, mail dan naar Paulette Loosveldt of bel haar. 

Ontdek hieronder wat onze exploitanten allemaal in petto voor jou hebben. 
 

Iedereen is hartelijk welkom op Transfo. Deel jouw ervaringen via Facebook en Instagram. En volg zeker onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van alles wat reilt en zeilt op Transfo.