Beleven

Bekijk de video hierboven en kies hoe jij op Transfo gaat genieten !
 

 

Hieronder vind je ons vast aanbod.
 

EVENEMENTEN

House of Weddings
Transfo is  een belangrijke evenementenlocatie. De Machinezaal is een uniek decor voor elk groot feest, de Pompenzaal biedt een creatieve waaier aan inrichtingsmogelijkheden en de Polyvalente zaal is bijzonder goed uitgerust. Alle zalen kunnen zowel privé als zakelijk gebruikt worden. Bekijk de fotogalerij voor een overzicht van de mogeljikheden met de zalen. Deze video getuigt van een creatieve invulling van de Machinezaal.

Transfo Zwevegem heeft met zijn indrukwekkende Machinezaal en Pompenzaal twee unieke eventlocaties in huis voor heel wat huwelijken. Ook het kwaliteitslabel “House of Weddings” erkende de professionaliteit en het uniek karakter van onze locatie en gaf ons zijn label. 

 

Je kan ook de volledige site, buitenruimte en zalen, voor een familiedag inpalmen. Transfo vormt immers de uitgelezen locatie voor een familie- en of personeelsfeest: veel ruimte met mogelijkheden om ontdekken en te leren, een unieke erfgoedcontext, een dynamische beleving, een gedegen logistieke ondersteuning en een brede waaier aan partners om mee samen te werken zoals de escape rooms, de camping, de duiktank, de klimmuur, het touwenparcours, ... 

 

 

 

 

VRIJ WANDELEN


De erfgoedsite Transfo biedt voor elk wat wils. Kom wandelen en ontdek het historisch erfgoed. Volg de luisterwandeling met zes verhalen over hoe men vroeger woonde en werkte in 'den Ellentriek'. De kinderen spelen naar hartelust op het groot speelplein aan de ingang. De kleintjes vinden meer hun gading op het kleine speelplein aan de Duiktank. Daar vind je ook het Zomerterras 50Bar waar altijd iets te beleven valt. Speur ook naar de bordjes met QR-codes verspreid over het buitenterrein. Scan de code en ontdek de videoreportage die relevant is voor die plek. 
 


FOTOREPORTAGES


Deze historische erfgoedsite vormt natuurlijk ook het inspirerende decor voor bijzonder geslaagde fotosessies. Iedereen mag in de buitenruimte gratis fotograferen. Wij appreciëren het uiteraard wel dat de locatie bij de foto's vermeld wordt. Voor fotosessies in de binnenruimtes moet er vooraf met Paulette Loosveldt (contactgegevens hieronder) afgesproken worden.

Tarieven: een bedrijfsreportage van een halve dag kost 560 euro, een privé fotosessie gedurende 2 uur kost 300 euro (tarieven exclusief BTW).
Woon je in Zwevegem ? Vraag dan naar de speciale voorwaarden !

 

 

 

AVONTUURLIJK SPORTEN

 

De exploitanten van Transfo werken zich uit de naad om alle bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of het nu gaat om een plons in de Duiktank, een adembenemende death ride vanaf de watertoren, een spannende lasershoot, een klim in het hoogtouwenparcours, een zalige kajaktocht, een beklijvende escape room ervaring, .. noem maar op.

Het Transfo Circuit is een spannende tocht doorheen het domein met tal van uitdagingen voor jong en oud. Je vindt hier alle informatie.Wens je activiteiten te combineren ? Neem dan contact op met de aanbieders, je vindt hun gegevens op de contactpagina
Opgelet: er is géén centraal reservatiesysteem, je boekt alles bij de respectievelijke aanbieders. 
Heb je vragen voor meerdere aanbieders, vul dan het aanvraagformulier voor activiteiten in. 

Een overzicht van het aanbod en enkele suggesties voor een 'Dagje Transfo' vind je hier. 

Ontdek hieronder wat onze exploitanten allemaal in petto voor jou hebben. 
 

Iedereen is hartelijk welkom op Transfo. Deel jouw ervaringen via Facebook en Instagram. En volg zeker onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven. Of maak het jezelf makkelijk en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo zal je zeker alles tijdig oppikken.

Logo

Wij houden jou op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op Transfo Zwevegem. Maak slim gebruik van het aanbod en beleef alle mooie momenten met ons mee.

 
 
*