Transfo Zomert !

LIVE IS LIFE concerten in Zwevegem, naar de kalender

Kom naar Transfo en beleef een unieke “staycation”

Met trots kondigen wij jullie aan dat Transfo Zwevegem als hotspot door Toerisme Leiestreek werd geselecteerd.

Deze zomer ontpopt de zomerbar aan de duiktank zich tot een supergezellige pleisterplaats. Klik hier voor de openingsuren. Iedereen op Transfo slaat de handen in elkaar om jullie te verwennen. 

Dankzij de gemeente Zwevegem en in samenwerking met Comemotion genieten jullie elke vrijdagavond in augustus van de "LIVE is LIFE" concerten met grote namen als Flip Kowlier, Mooneye, Yevgueni en Sommerby !  Jullie vinden de link bovenaan rechts op deze pagina. 

De kunstacademie toont zich van haar mooiste kant met een tentoonstelling, spannende voorleessessies voor kinderen en muzikale intermezzo’s, telkens op zondag op het zomerterras aan de duiktank. 

Oenanthe en Transfo Duiktank  geven sporters massa’s kicks in en rond het water met kajakvaren, touwen- en aquaparcours, snorkelen, lasershooting, mountainbike, urban golf, kubbs en andere spelletjes. 

Plong daagt jouw grijze celletjes uit in de escape room met een bloedstollende opdracht om de stoomketel tijdig te starten.  De Circus Brouwerij houdt het ‘happy’ met fris schuimend bier.  Het artistiek platform Transfo Labo , met artiesten in residence op de site, presenteren verrassende acts van acrobatie tot muzikaal entertainment. 

Camping Transfo biedt een ongekende glamping ervaring temidden het groen met Zwevegemse lekkernijen bij het ontbijt. 

Klaar voor een spannende zomer?

Raadpleeg het rijk gevulde zomerprogramma hieronder!

 

 

ZOMERPROGRAMMA

Dit programma wordt u aangeboden door de partners en de ondernemers van Transfo. 

Gemeente Zwevegem, Provincie West-Vlaanderen, Leiedal, Agentschap Onroerend Erfgoed, Kunstacademie Zwevegem, Transfo Labo, Plong, Oenanthe, ComEmotion, Camping Transfo, Transfo Duiktank, Transfo Zomerterras, Circusbrouwerij

Corona

www.info-coronavirus.be

BELANGRIJK

Bij elk initiatief en evenement houden wij ons strikt aan de Corona-maatregelen. Als blijkt dat bepaalde zaken niet of anders doorgaan, durven wij op uw begrip hopen.