Transfo Zomert

Elke zomer toveren wij onze historische erfgoedparel om tot een paradijs voor levensgenieters.
De publieke partners - gemeente Zwevegem, Provincie West-Vlaanderen en Leiedal -, werkten samen met alle exploitanten van de site om elke bezoeker een onvergetelijke zomerse ervaring te bieden. 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan krijg je al het moois rechtstreeks in jouw mailbox. 

Proef van de zomerse sfeer en ontdek wat Transfo te bieden heeft in de video hieronder. 

µ

 

 

ZOMERTERRAS HOTSPOT IN JULI EN AUGUSTUS

Elke zomer is het podium bij het Zomerterras 50Bar  druk bevolkt voor tal van gezellige concerten, verbluffende attracties, originele workshops, kindernamiddagen, kubbs- en petanquetornooien. Je vindt het Zomerterras 50Bar naast de duiktank. Klik op de link hieronder om hun zeer uitgebreid programma te ontdekken en om in te schrijven. Je kan er ook terecht voor alle reservaties van het avontuurlijk sporten. Vlij je na een wervelende werkweek neer voor een Afterwork van 17u tot 22u.  Zet zeker de data van de kindernamiddagen met gratis animatie vast in jouw agenda; 
Het Zomerterras50Bar is open op donderdag en vrijdag tussen 17 u. en 22 u., op zaterdag van 13 u. tot 22 u. en op zondag van 13 u. tot 20 u.

Jong volk gezocht
Zin in een strak vette studentenjob ? Kom dan zeker kennis maken.AVONTUURLIJK SPORTEN

Op zaterdag en zondag tijdens de zomervakantie kan je kajaks en sups huren of een plaatsje reserveren op het spannende touwenparcours boven water (aquapiste). Klik op alle links hieronder voor het meest actuele aanbod. 

 

 

 

ANIMATIE OP HET BIERTERRAS VAN DE CIRCUS BROUWERIJ

Degusteer een biertje op het gezellig terras van De Circus Brouwerij, boek een brouwerijbezoek met degustatie of pik één van de evenementen mee. 
Je vindt De Circus Brouwerij naast de parking aan de hoofdingang Blokellestraat 113B, Zwevegem. 

Check ook hun facebookpagina voor meer details.

 

 

RONDLEIDINGEN MET GIDS
op woensdagnamiddag in juli en augustus

Wens je alles te weten te komen over deze imposante elektriciteitscentrale ? Zin om alle geheimen van deze erfgoedsite te doorgronden ? Kom dan op woensdagnamiddag naar Transfo voor een rondleiding met onze begeesterende gids ! Deelname is gratis maar je moet wel vooraf inschrijven (vanaf midden juni).