A van AVONTUUR

Transfo is avontuur. Verborgen tussen de oude leidingen, grote schouwen en de betonnen watertoren kan je unieke kicks beleven. Een spannende deathride, een parcours van verschillende touwenbruggen, een hindernissenparcours boven het water, een sprong van de 7-meter hoge pamperpaal of lasershoot,... Het is slechts een greep uit het avontuurlijke aanbod op Transfo.

JE WILDSTE WESTEN WORDT 'BELEEF MEER AVONTUUR': Transfo is één van de hotspots van de avontuurlijke regio rond het kanaal Bossuit-Kortrijk. Wil je meer avontuur beleven of arrangementen met overnachting? Voorlopig kan je hiervoor nog terecht op www.jewildstewesten.be 

 

AVONTUUR

Oenanthe organiseert op Transfo voor jou een avontuurlijke schoolsport-, kennismakingsdag of teambuilding. Hun ervaring en jouw inbreng maken dat de sportactiviteit een onvergetelijk succes wordt voor iedereen.

Oenanthe
www.oenanthe.be
+32 497 83 80 54
info@oenanthe.be

 

Transfo

DUIKEN

Op zoek naar iets onvergetelijks, iets unieks? Dan is een initiatie snorkelen of duiken zeker iets voor jou. Ben je een ervaren duiker? Ontdek dan meteen onze yellow submarine en Atlantis.

Duiktank
www.duiktank.be
+32 479 76 14 16
info@duiktank.be

Transfo Duiktank

SPELEN

Transfo heeft heel wat verborgen tuinkamers. Eén van deze unieke plekjes werd omgetoverd tot een fijne speeltuin waar kinderen zich rot kunnen amuseren. De speeltuin is altijd toegankelijk.

Speeltuin op Transfo

TRANSFO OUTDOOR

Gratis kicks voor jong en oud met oa: lasershooting, speleobox, boogschieten, initiatie duiken, springkastelen, touwenparcours, klimmuur, aquaparcours, sky shooter.

Deze namiddag is gratis!

transfo outdoor affiche

ESCAPEROOM DE PLONG

Beleef de rijke geschiedenis van Transfo in een spannende escape game!
PLONG biedt twee unieke escape games aan in het oude werkhuis van
de elektriekers. Ga jij de uitdaging aan?

Breinbrouwerij
www.escapeplong.be
+32499458863
escape_plong@breinbrouwerij.com

TRANSFO CLIMBING

Meer info volgt