Werken

 

Transfo gonst van bedrijvigheid

 

Deze indrukwekkende erfgoedsite kent een knetterend verleden... ooit werkten hier bijna duizend mensen om de hele regio van elektriciteit te voorzien. De omgeving werkt dan ook inspirerend en creatieve ondernemers weten deze werkstek zeker te appreciëren. 

De zaakvoerders van Oenanthe, Transfo Duiktank, Plong, Comemotion, Transfo Labo, Transfo Climbing en Camping Transfo getuigen van de immense mogelijkheden die Transfo biedt. Bovendien draagt ook de Kunstacademie haar steentje bij de creatieve denktank op Transfo. Met het credo "Tegaere Transfo" werkt iedereen nauw samen om gecombineerde aanbiedingen op de markt te brengen. 

 

 

Nagelnieuwe business opportuniteiten in het Nieuw Transfogebouw

Vanaf het najaar 2021 verkoopt Leiedal de verdiepingen van het Nieuw Transfogebouw aan gedreven, creatieve ondernemers die hun zaak willen onderbrengen in uniek erfgoed omgeven door trotse getuigen van de bloeiende business van weleer.

Lees het persbericht over de werken aan het Nieuw Transfogebouw.

Geïnteresseerd ? Laat ons zeker weten wat je precies zoekt en hoe jij jouw toekomst op Transfo ziet. Wij bespreken graag jouw plannen. Bel met Diana op 0474 08 26 48 of stuur haar een mail

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op de site. 

Logo

Wij houden jou op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op Transfo Zwevegem. Maak slim gebruik van het aanbod en beleef alle mooie momenten met ons mee.

 
 
*