Circus Brouwerij - zaal huren

Welkom bij het Proeflokaal van de Circus Brouwerij!

Stap binnen in een wereld vol smaak en spektakel, waar bieren tot leven komen in een unieke ambiance van gezelligheid en verrukking. Bij ons draait alles om de kunst van het brouwen en het genot van het proeven.

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of wilt u gewoonweg een buitengewone ervaring voor uw gasten? Huur ons prachtige proeflokaal af en maak van uw gelegenheid een onvergetelijk festijn!

Of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsbijeenkomst of een jubileum, ons proeflokaal biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. Laat uw gasten genieten van een uitgebreide selectie aan heerlijke ambachtelijke bieren, rechtstreeks van de tap en gebrouwen met passie en vakmanschap.

Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Van het regelen van de drankjes tot het serveren van heerlijke hapjes die perfect passen bij onze bieren, wij zorgen ervoor dat uw gasten zich volledig kunnen onderdompelen in de magie van de Circus Brouwerij.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor het afhuren van ons proeflokaal te bespreken. Samen creƫren we een spectaculaire ervaring die uw gasten nog lang zullen bijblijven!

Proost op een onvergetelijk evenement bij de Circus Brouwerij! 

Aanvraag zaalhuur

capaciteit binnenruimte

  • 40 personen zittend
  • 50 pers staand
brouwerij