Ondernemen

Ondernemen in het Nieuw Transfogebouw

Leiedal waakt over de herbestemming van het Nieuw Transfogebouw. We zoeken gedreven, creatieve ondernemers die hun zaak willen onderbrengen in uniek erfgoed omgeven door trotse getuigen van de bloeiende business van weleer.

Klik hier voor meer informatie over het Nieuw Transfogebouw. 


Er zijn nog andere gebouwen op Transfo die een herbestemming zullen krijgen de komende jaren.
Geïnteresseerd ? Klik dan hier.

Nieuw Transfogebouw

 

Transfo gonst van bedrijvigheid

 

Deze indrukwekkende erfgoedsite kent een knetterend verleden... ooit werkten hier bijna duizend mensen om de hele regio van elektriciteit te voorzien. De omgeving werkt dan ook inspirerend en creatieve ondernemers weten deze werkstek zeker te appreciëren. 

De zaakvoerders van Oenanthe, Transfo Duiktank, Plong, Comemotion, Transfo Labo, Transfo Climbing en Camping Transfo getuigen van de immense mogelijkheden die Transfo biedt. Bovendien draagt ook de Kunstacademie haar steentje bij de creatieve denktank op Transfo. Met het credo "Tegaere Transfo" werkt iedereen nauw samen om gecombineerde aanbiedingen op de markt te brengen. 

 

Logo

Wij houden jou op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op Transfo Zwevegem. Maak slim gebruik van het aanbod en beleef alle mooie momenten met ons mee.

 
 
*