Beleven

Bekijk de video en kies hoe jij op Transfo gaat genieten !

Altijd genieten op Transfo

Kom naar Transfo Outdoor op zondag 3 juli, alle animatie is gratis, klik hier voor het programma.

 

 

VRIJ WANDELEN
De erfgoedsite Transfo biedt voor elk wat wils. Kom wandelen en ontdek het historisch erfgoed. Volg de gloednieuwe luisterwandeling met zes verhalen over hoe men vroeger woonde en werkte in 'den Ellentriek'. De kinderen spelen naar hartelust op het groot speelplein aan de ingang. De kleintjes vinden meer hun gading op het kleine speelplein aan de duiktank. Daar vind je ook het Zomerterras 50Bar waar altijd iets te beleven valt. Speur ook naar de bordjes met QR-codes verspreid over het buitenterrein. Scan de code en ontdek de videoreportage die relevant is voor die plek. 


AVONTUURLIJK SPORTEN
De exploitanten van Transfo werken zich uit de naad om alle bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of het nu gaat om een plons in de duiktank, een adembenemende death ride vanaf de watertoren, een spannende lasershoot, een klim in het hoogtouwenparcours, een zalige kajaktocht, een beklijvende escape room ervaring, .. noem maar op.
Het Transfo Circuit is een spannende tocht doorheen het domein met tal van uitdagingen voor jong en oud. Je vindt hier alle informatie.

Wens je activiteiten te combineren ? Neem dan contact op met de aanbieders, je vindt hun gegevens op de contactpagina


FOTOREPORTAGES
Deze historische erfgoedsite vormt natuurlijk ook het inspirerende decor voor bijzonder geslaagde fotosessies. Iedereen mag in de buitenruimte gratis fotograferen. Wij appreciëren het uiteraard wel dat de locatie bij de foto's vermeld wordt. Voor fotosessies in de binnenruimtes moet er vooraf met Paulette Loosveldt (contactgegevens hieronder) afgesproken worden.

Tarieven: den bedrijfsreportage van een halve dag kost 560 euro, een privé fotosessie gedurende 2 uur kost 300 euro (tarieven exclusief BTW).
Woont u in Zwevegem ? Vraag dan naar de speciale voorwaarden !EVENEMENTEN
Transfo is uiteraard ook een belangrijke evenementenlocatie. De Machinezaal is een uniek decor voor elk groot feest, de Pompenzaal biedt een creatieve waaier aan inrichtingsmogelijkheden en de Polyvalente zaal is bijzonder goed uitgerust. Alle zalen kunnen zowel privé als zakelijk gebruikt worden. Bekijk de fotogalerij voor een overzicht van de mogeljikheden met de zalen. Deze video getuigt van een creatieve invulling van de Machinezaal.

Je kan ook de volledige site, buitenruimte en zalen, voor een familiedag inpalmen. Transfo vormt immers de uitgelezen locatie voor een familie- en of personeelsfeest: veel ruimte met mogelijkheden om ontdekken en te leren, een unieke erfgoedcontext, een dynamische beleving, een gedegen logistieke ondersteuning en een brede waaier aan partners om mee samen te werken zoals de escape rooms, de camping, de duiktank, de klimmuur, het touwenparcours, ... ​​

Wil je hierover meer informatie, mail dan naar Paulette Loosveldt of bel haar.

Ontdek hieronder wat onze exploitanten allemaal in petto voor jou hebben. 
 

Iedereen is hartelijk welkom op Transfo. Deel jouw ervaringen via Facebook en Instagram. En volg zeker onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven. Of maak het jezelf makkelijk en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo zal je zeker alles tijdig oppikken.

Logo

Wij houden jou op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op Transfo Zwevegem. Maak slim gebruik van het aanbod en beleef alle mooie momenten met ons mee.

 
 
*